Eradikacija je totalno uništavanje korova, ambrozije i drvenastog rastinja, odnosno efikasni način uklanjanja nepoželjnih vegetacija sa svih mesta gde bi njihov nekontrolisan rast mogao uzrokovati štete i dalekosežne posledice.

Važnost redovnog i adekvatnog obavljanja ove usluge se danas posebno potencira zbog sve većeg broja alergijskih reakcija kod ljudi na polene korovskih biljaka. Uništavanje korova je takođe ključno u onim delatnostima gde bi invazioni rast korova (biljnog parazita) mogao uzrokovati veliku štetu u samom poslovanju. Najveće štete se uglavnom javljaju u poljoprivredi kod intezivne proizvodnje gajenih biljaka, kao i kod različitih industrijskih postrojenja na otvorenom (metalne konstrukcije, cevovodi, travnate površine sa zaštitnim ogradama i branicima na putevima, i si.), gde korovi i drvenasto rastinje mogu naneti štete u smislu korozija i predstavljaju idealna mesta za razmnožavanje potencijalnih štetočina. Da bi sprečili negativne pojave u porastu korova i ambrozije vršimo uništavanje korovskih vrsta koristeći visoko kvalitetna sredstva, takozvane herbicide, koji su zbog svojih fizičko-hemijskih osobina ekološki prihvatljivi i opravdani, a istovremeno i izuzetno efikasni u suzbijanju nepoželjne vegetacije.

Preduzeće EKOFLASH poseduje odgovarajuću opremu i mehanizaciju za poslove suzbijanja korova i krčenja drvenastog rastinja, koja omogućava da efektivno odgovorimo svim zahtevima klijenata.

Pošaljite Zahtev