Preduzeće “EKO FLASH” svojim klijentima nudi dezinfekciona sredstva renomiranog nemačkog proizvođača TREOX.

TREOX D je dezinfekciono sredstvo sa kojim se dobija prirodna i efektivna dezinfekcija koja odgovara širokom spektru primene, bez obzira da li se radi o ličnim, kućnim ili industrijskim zahtevima. Kroz razvoj jedinstvenog proizvodnog procesa, TREOX GmbH koristi tehnologiju elektrohemijske aktivacije (ECA tehnologija) za proizvodnju jakih i efektivnih rastvora dobijenih na bazi vode i mineralnih soli.

TREOX D je ekološki bezopasan i brzo delujući dezinfekcioni koncentrat na bazi vode. 0,5 % aktivnog sadržaja sastoji se od natrijum hipohlorita I hipohloraste kiseline.

TREOX D deluje čisto fizički i ne sadrži površinski aktivne materije. Bez boje je, bez mirisa, ne sadrži konzervanse i oslobođen je prisustva masti i ulja.

TREOX D ima širok spektar dejstva i u zavisnosti od koncentracije rastvora sa vodom, rezultira različitom primenom rastvora za specifične potrebe. Proizvod ne zahteva nikakva upozorenja od opasnosti I dermatološki je sertifikovan po najvišim standardima i sa ocenom „Excellent“. Zbog širokog spectra delovanja, jednostavnog i bezbednog rukovanja aktivnim sastojkom, mogućnosti za njegovu primenu su praktično neograničene.

Oblasti primene su široke, TREOX se može koristiti u različitim granama industrije, kao i za kućnu upotrebu.

TREOX® MEDICAL
Sterilizacija hirurških instrumenata, priprema endoskopa, lečenje i tretman rana, zagađenje cevi, dezinfekcija površine lica i ruku, tretman uniforme…

TREOX® FARMING
Uzgoj stoke, dezinfekcija hrane, stabilna dezinfekcija, dezinfekcija kože i dlaka, nega kopita, nega vimena, automatizovani sistemi za navodnjavanje.
Primena u svojstvu pesticide trenutno se testira.

TREOX® HOME
Dezinfekcija površina i opreme, dezinfekcija ruku, tretman veša, čišćenje i održavanje bazena i akvarijuma, tretman rana, uklanjanje algi sa zidova i trotoara.

TREOX® INDUSTRY
Dezinfekcija ruku, CIP sistemi, stolovi za obradu, proizvodni pojasevi, kuhinje sa trpezarijom, uzgoj riba, dezinfekcija prostora i zaposlenih lica, voda u bazenu, stočna hrana, mlekare i sistemi za proizvodnju hrane, pijaće vode, restorani, hoteli.

Za više informacija, pogledajte našu stranicu namenjenu TREOX proizvodima.