DDD služba EKOFLASH osnovana je 2006. godine. Čine je mladi, stručni i ambiciozni ljudi. Od osnivanja kompanija je konstantno proširivala svoje poslovanje, stalno se prilagođavala tržišnim uslovima i na taj način je stekla veliki ugled i poverenje kod svojih partnera.

Renomirani poslovni partneri širom zemlje, zastupljenost na različitim tržištima, konstantan i dinamičan rast kompanije i njenih kapaciteta, najbolji su pokazatelji uspeha. U stalnoj smo poslovnoj komunikaciji sa svim gradskim i republičkim organima i ustanovama kako bi unapredili svoje usluge.

//ekoflash.rs/wp-content/uploads/2020/09/deratizacija-kuca-stanova.jpg
//ekoflash.rs/wp-content/uploads/2020/09/deratizacija-industrijskih-objekata.jpg

Misija EkoFlash-a je da klijentima budemo pouzdan partner pružajući usluge i proizvode visokog kvaliteta uz primenu najboljih svetskih tehnologija, stalnu brigu o zaštiti životne sredine, zaštite zdravlja ljudi i bezbednosti svih zaposlenih.

EkoFlash svoje usluge obavlja po rešenju Ministarstva zdravlja br. 512-01-42/2018-10 i svoje poslovanje je uskladio sa HACCP standardom.

Svi preparati koji se koriste za vršenje DDD usluga su atestirani od strane nadležnog ministarstva.

Pored pružanja DDD usluga klijentima (dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, deviperizacija, eradikacija poslovnih, industrijskih i stambenih objekata), u našoj ponudi su i sredstva kao što su zamke za insekte - insektroni i dezinfekciona sredstva.